yeni model sehpa uclu

2023 Orta Sehpa Trendleri

Ev dekorasyonu akla gelince oturması odası dekorasyonunun olmazsa olmazlarından birisi olan orta sehpa seçimleri her zaman değişiyor. 2023 yılına girerken yeni evleneceklere ya da evini yenileyeceklere 2023 orta sehpa trendleri konusu altında belli başlı bilgiler vereceğiz. Unutmayın ki evinizi dekore etmek tamamen kişisel tercihlerinize bağlıdır. Her zaman modaya uygun olacak dekorasyon fikirlerini kullanmak zorunda değilsiniz. Sehpa kullanımı ile alakalı olarak ise sitemizde bulunan içeriklerden yararlanabilirsiniz. Gelelim yeni yılda sehpa trendleri nelerdir?

2023 Sehpa Trendleri

2023 sehpa trendleri nelerdir?
mat gold orta sehpa

Bu yılda metal sehpa trendleri yine kaldığı yerden devam ediyor. Fakat şöyle bir durum söz konusu parlak metal yerine daha çok mat metal renkleri tercih ediliyor. Örneğin parlak krom ya da parlak pirinç yerine mat kaplama gold, krom ya da türevi renkler ile elektrostatik boyalı ürünler revaşta. Üst tabla olarakta camın yerini genelde mermer baskılı mdfli ürünler ve ya pastel tonda renkler tercih edilemekte. Başlık altındaki fotoğrafta da gördüğümüz gibi mat gold parlağa nazaran daha sadece fakat güzel görünmektedir.

2023 ORTA SEHPA TRENDLERİ NELERDİR?

 

2023 orta sehpa trendleri
2023 orta sehpa trendleri nelerdir?

2023 orta sehpa trendleri aslında tamamen geometrik olarak kullandığınız ürün göre değişiklik gösterir. Fakat bu yıl daha çok kare hatlı tek parça ürünler veya yuvarlak ikili orta sehpa kullanılmaktadır. Kare hatlı ürünlerin kullanılma sebebiyse artık ya rezidans daireler ya da loftlar kullanıldığı için odaların tam kare olmasından kaynaklı flat bir görünüm elde etmek için kullanılmaktadır.

2023 kare orta sehpa
2023 kare orta sehpa trendleri

Genel bütünlüğü tamamladığı için evin ortasında küçük ya da büyük dahi dursa göz yormayacak şekilde düzenlenmesidir. Yine yuvarlak ikili orta sehpalar ise odanın boğulmaması ve kullanış olarak göz doldurması içindir. Bugün oturma odası 27 m2 standart olduğunu varsayarsak ikili orta sehpa 1 m2 bir alan kapladığı için koltuk ortasında ya da kenarında zigon sehpa kullanımı azaltacak daha çok tekil yan sehpa kullanarak daha çok alan boşta kalacaktır. Yine bütün tercihler size ait olsa da 2023 orta sehpa trendleri artık evlerimizin daha minimal ve daha kullanışlı olması gerektirdiğini işaret ediyor. Eğer sehpa almak isterseniz iletişim bölümümüzden tarafımıza ulaşabilirsiniz.

 

LegnoStill

View posts by LegnoStill
52 yıl önce başlayan serüvene ahşap ağaç torna ve mobilya üretimi ile başlayarak bugünlerde 15 Avrupa ülkesine ihracat yaparak devam ediyor. Her zaman en iyi kalite algısıyla durmadan çalışarak büyümemize ivme katıyoruz. Öncelikli hedefimiz olan üst düzey kalite standartlarına sahip mobilyalar ile dünyanın önde gelen mobilya üreticileri arasında yer almak için çabalıyoruz.

10 Comments

  1. Abdulhakim KaragozMart 26, 2023

    En baştaki orta 2 li yada 3 lü krom ayak dikdörtgen
    Orta sehpa modeli hangisi oluyor acaba

    Yanıtla
  2. AnonimEkim 2, 2023

    firmadan sehpa satın aldım çok dpğru seçim yaptım. teşekkürler.

    Yanıtla
  3. SelinEkim 27, 2023

    İnternetten alışveriş yaparken bazen endişeli olabiliyorsunuz, ancak bu orta sehpa sorunsuz bir şekilde geldi ve beni memnun etti.

    Yanıtla
  4. BarışKasım 15, 2023

    Orta sehpa alırken tereddüt ediyordum, ancak bu ürün beklentilerimi aştı. Hem sağlam hem de estetik açıdan hoş bir tasarım.

    Yanıtla
  5. MehmetKasım 18, 2023

    Satın aldığım orta sehpa tam beklediğim gibi geldi. Ahşap kalitesi harika ve montajı oldukça kolay. Teşekkür ederim.

    Yanıtla
  6. AbdullahAralık 5, 2023

    Teşekkürler değerli bilgiler için

    Yanıtla
  7. İsmailAralık 20, 2023

    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Ayrıca kendilerinden sehpa satın aldık. Çok memnunuz

    Yanıtla
  8. MenekşeAralık 21, 2023

    Teşekkürler

    Yanıtla
  9. CanerAralık 22, 2023

    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

    Yanıtla
  10. NesliAralık 31, 2023

    Teşekkür ederiz

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to top